TAKTO CHRÁNIME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE (Ochrana súkromia a osobných údajov)



Prevádzkovateľom internetového e-shopu papuce.sk (ďalej len "Obchod") je papuce.sk, Turá Lúka 630 90703 Myjava 3, IČO: 30060893, IČ DPH: SK1020283561. My v papuce.sk chránime Vaše súkromie. Aby sme Vám však mohli poskytnúť včas a spoľahlivo, potrebujeme poznať o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov (ďalej len “zákon”). My tento zákon pri práci s Vašimi informáciami plne rešpektujeme a v súlade s týmto zákonom Vaše osobné údaje uchovávame a chránime.

Pred nakupovaním v papuce.sk je potrebné zaregistrovať sa. Pri registrácii a nakupovaní je potrebné poskytnúť nasledovné informácie o Vás:
• meno a priezvisko, presná adresa vrátane krajiny – tento údaj je nutný na vytvorenie faktúry a doručenie tovaru (v prípade, že neuvediete inú adresu dodania)

• Vaša e-mailová adresa umožňuje rýchlu a efektívnu komunikáciu s Vami, používa sa na potvrdenie objednávky a zároveň (slúži na Vašu identifikáciu v systéme)

• voliteľne ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)

• voliteľne telefónne číslo nie je to povinný údaj, ale v prípade potreby umožnuje rýchlu komunikáciu v prípade nejasností s dodávkou, objednaným tovarom(

• ak nakupujete ako firma / živnostník, naviac: obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie).

Tieto údaje sú uchovávané v chránenej databáze na našom serveri, aby ste ich nemuseli nanovo uvádzať pri každej návšteve/objednávke. Vaše údaje spracovávame pre účely vybavenia a doručenia Vašej objednávky. Tieto údaje sú taktiež nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení v e-shope papuce.sk. V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom. Vaše konto bude obratom de aktivované.

V našom obchode nezadávate žiadne informácie, ktoré by sa priamo týkali práce s peniazmi na Vašich účtoch. Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronického bankovníctva (platenia za tovar cez internet) sú realizované priamo na stránkach Vašej banky, ktorá nám poskytne jedine informáciu o úspešnosti či neúspešnosti platby a Vaše meno, prípadne číslo účtu (aby sme vedeli platbu identifikovať a v prípade potreby vrátiť). V žiadnom prípade sa nedozvieme žiadne ďalšie informácie, ako Vaše prihlasovacie údaje alebo zostatok na Vašom účte.

Počas Vašej návštevy sú na našom serveri uchovávané dočasné informácie, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu (napr. čo ste vložili do nákupného košíka, kedy ste na stránku prišli, odkiaľ ste na stránku prišli).

Kedykoľvek po prihlásení sa na stránke www.papuce.sk, si môžete svoje osobné údaje skontrolovať a v prípade potreby zmeniť v časti osobne konto.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky (v niektorých prípadoch poskytnutie Vášho mena), doručovateľské služby (adresa na dodanie). 

Registráciou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy. V súlade s § 28 zákona máte právo požadovať informáciu o spracovaní Vašich osobných údajov, a zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, právo na likvidáciu osobných údajov, ak účel ich spracovania skončil, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu, a poskytnúť tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak v anonymizovanej podobe tak, že na ich základe nebude možné nijakým spôsobom identifikovať našich zákazníkov.

Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

Pokladňa

Kontaktujte nás

Telefón:0905 834 812

papuce@papuce.sk